paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Γκάτζιας μετά την ορκωμοσία του

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Τσιώτα από την προεδρία της ΤΚ Προδρομίου ανέλαβε την θέση ο Ευάγγελος Γκάτζιας ο οποίος και ορκίστηκε σήμερα στο δημαρχείο Σουλίου.

Στην συνέχεια έκανε την εξής δήλωση:

Σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία και έτσι επισήμως αναλαμβάνω τα καθήκοντα μου ως πρόεδρος της Κοινότητας Προδρομιου! Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα μου, καθώς και στο Γιώργο Τσιωτα, ο οποίος ήταν αυτός που με βοήθησε και με στήριξε σε όλο αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής μου. Σίγουρα όλη αυτή η τροπή είναι πρωτόγνωρη για εμένα, ωστόσο έχω την διάθεση αλλά και το χρέος προς όλους εκείνους που με πίστεψαν ή και όχι, να στοχεύσουμε προς το κοινό καλό και την εξέλιξη του τόπου μας. Χωρίς να υπολογίζω καμιά θέση για εμένα είμαστε όλοι μαζί, δείχνω εμπιστοσύνη το ίδιο σε όλους και θα ήθελα να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο χωρίς αντιπαραθέσεις μόνο με διαλόγους και ομοφωνίες σε ότι θεωρούμε καλό για το χωριό.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω από την Κοινότητα Προδρομιου την στήριξη τους με μόνο στόχο την εξέλιξη και βελτίωση του χωριου!

Μέσα από ανοιχτές συνελεύσεις που ανά διαστηματα θα ήθελα να οργανώνουμε θα ήταν καλό να μπορουμε να συμμετέχουμε όλοι οι κάτοικοι ώστε να εκφράζονται προβληματα, ιδέες, δράσεις, οποιοδήποτε θέμα που χρήζει συζητησης, έτσι ώστε να βρίσκονται λυσεις και να παρθουν ομόφωνες αποφάσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα .

Τέλος, μαζί με τον εκπολιτιστικο συλλογο του χωριου στοχεύουμε και στην αναγκη- ιδέα του εθελοντισμού, καθώς όπως έχει αποδειχτεί εχει υποστηριχθεί από τους κατοίκους μας απλόχερα. Υπάρχει χώρος και χρονος για όλους μας με αρμονία και ομοφωνία να δημιουργήσουμε το δυνατόν καλυτερο για τον τόπο και τους κατοίκους του χωριου!

Με εκτίμηση,

Γκάτζιας Ευάγγελος.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: