paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στον Διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2022

«Ψηφίστε το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στον Διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2022»

Το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου Θεσπρωτίας συμμετέχει και φέτος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2022  και ζητάει την ψήφο σας για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βιώσιμες πόλεις και χωριά σε αρμονία με τη Φύση». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο του 11ου Παγκόσμιου Στόχου «Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες». 

Με σύνθημα «σαν στο σπίτι μας» οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς τους, όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησαν ένα σχολείο φιλικό για τους ανθρώπους του και σε αρμονία με το περιβάλλον που βρίσκεται, με έναν τεράστιο κήπο, με δέντρα, λουλούδια και γρασίδι για να παίζουν τα παιδιά, προετοιμάζοντας τους αυριανούς ενεργούς πολίτες. 

Φέτος, το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου, εκτός από το σχολικό περιβάλλον, παρεμβαίνει δυναμικά στις εξελίξεις της τοπικής κοινωνίας με προτάσεις και συνεργασίες που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης,  αλλά και στην αξιοποίηση της πολιτισμικής κληρονομιάς:

  • Συμμετοχή στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου, Κορδελιού και Βερτίσκου, με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βιώσιμα χωριά σε αρμονία με τη Φύση»
  • Συμμετοχή στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Κάστρα» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων, με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παραδοσιακοί Οικισμοί: παρελθόν, παρόν και μέλλον»
  • Πραγματοποίηση της ιδιαίτερα επιτυχημένης Βιωματικής Ημερίδας στον παραδοσιακό οικισμό του Φοινικίου Θεσπρωτίας με τίτλο  «Διαδρομές και Αναζητήσεις στα Καλντερίμια της Παράδοσης» σε συνεργασία με το Λαογραφικό Μουσείο Φοινικίου, τον Δήμο Φιλιατών και πλήθος φορέων.
  • Πρόταση στον κ. Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και κατάθεση μακέτας, για ανάπλαση της μικρής πλατείας που βρίσκεται πλησίον του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου

Η γνώμη σας για το Σχολείο μας μετράει!

*Ψηφίστε το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου εδώ βάζοντας μόνο το email σας: https://bit.ly/3yWvfnO

*Εναλλακτικά σκανάρετε με το κινητό σας το QRCODE .

Δείτε το βίντεο  της καμπάνιας εδώ: https://youtu.be/MZQl4-hBCII 

Επικοινωνία:

Website: https://blogs.sch.gr/mtnipiag/

Facebook: https://www.facebook.com/nipiagogeio.mavroudiou 

Email:  mail@nip-mavroud.thesp.sch.gr 

Tηλέφωνο: 2665041444 

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: