paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Υποψήφια δήμαρχος με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ η Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση!!!

Αλλάζουν τα δεδομένα στον δήμο Σουλίου, έπειτα από την απόφαση της Σταυρούλας Μπραΐμη Μπότση να μην θέσει υποψηφιότητα ξανά στην περιφέρεια αλλά να θέσει υποψηφιότητα ξανά στον δήμο Σουλίου και μάλιστα υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διεύρυνσης του προς το κέντρο, έπειτα από την υποψηφιότητα του Γόγολου στις εθνικές εκλογές προσέγγισε και την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου. Μετά από αρκετές πιέσεις, καθώς η κ. Μπραΐμη ήταν αρχικά αρνητική, τελικά κατέληξαν σε συμφωνία.

Αυτό βέβαια έφερε αναστάτωση τους υπόλοιπους υποψήφιους ή φερόμενους ως υποψήφιους καθώς πλέον οι εκλογές θα είναι πολύ δύσκολες για αυτούς.

Ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης θα προσπαθήσει να ισχυροποιήσει την θέση του ρίχνοντας άσφαλτο σε κάθε τρύπα των δρόμων του δήμου και βγάζοντας φωτογραφίες που θα τις ανεβάζει στο facebook ενώ είναι υπό σκέψεις να κάνει την υπέρβαση και να στέλνει και δελτία τύπου με τις φωτογραφίες. Ήδη για τις ασφαλτοστρώσεις έχει δημιουργηθεί ένας προγραμματισμός απευθείας αναθέσεων.

Φυσικά και είναι πρωταπριλιάτικο!!!!

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: