paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

3μερη εκδρομή με την Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

                                         3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΔΕΣΣΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο Σύλλογος μας οργανώνει 3μερη Εκδρομή σε συνεργασία  με το πρακτορείο  Boutas tours  από 14 έως 16 / 05 / 2024 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η Ημέρα: Ηγουμενίτσα – Έδεσσα – Φλώρινα

Αναχώρηση στις 07.30 πμ από Ηγουμενίτσα, ενδιάμεση στάση για καφέ στην STRATA στα Γρεβενά. Αναχώρηση για Έδεσσα. Η Έδεσσα φημίζεται για τους καταρράκτες της. Το νερό των Καταρρακτών προέρχεται από τις πηγές του υγροτόπου Άγρα-Βρυτών-Νησίου οι οποίες τροφοδοτούνται από τα χιόνια του Καϊμακτσαλάν. Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσουμε τους καταρράκτες και να περιηγηθούμε στην πόλη . Συνεχίζουμε για την Φλώρινα όπου και θα καταλήξουμε το απόγευμα, τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο μας και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Φλώρινα – Μικρή Πρέσπα – Μεγάλη Πρέσπα – Φλώρινα

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την σημερινή μας περιήγηση, ακολουθώντας μια καταπράσινη διαδρομή από το Πισοδέρι όπου και θα φθάσουμε στην περιοχή των Πρεσπών. Πιο συγκεκριμένα στην <<Μεγάλη Πρέσπα>> , στο όμορφο χωριό των ψαράδων, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου μέσω της πλωτής γέφυρας και στην <<Μικρή Πρέσπα>> καθώς και τον ΄Αγιο Γερμανό. Επιστροφή το απόγευμα στην Φλώρινα. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Φλώρινα –Καστοριά – Ηγουμενίτσα

Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν. Αναχωρούμε για την πόλη της Καστοριάς.

 Θα κάνουμε ένα μικρό γύρο της λίμνης και θα επισκεφθούμε την Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας καθώς και το Σπήλαιο του Δράκου. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Καστορίας για περιήγηση, φαγητό, καφέ. Το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη μας και άφιξη μετά τις απαραίτητες στάσεις.   

Τιμή : 145 € ανά άτομο.     Διαφορά Μονόκλινου δωματίου : + 45 €

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν να απευθυνθούν στα γραφεία του συλλόγου μας κατά τις πρωινές ώρες η στους συναδέλφους

Δώρη Δήμα  (690 827 0997) πρόεδρο – Μαρία Δρίμτζα αντιπρόεδρο ( 697 920 3211)  και  Παναγιώτη Παππά  γενικό γραμματέα (694 712 3799)                                                          

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: