paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

6 συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών και του 52χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, με συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα ως συνοδού χειριστή σκύλου βιοανίχνευσης στον λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις αλλοδαποί, βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένοι εντός του επικαθήμενου, με σκοπό να διαφύγουν παράνομα στο εξωτερικό, ενώ συνελήφθη ο 52χρονος οδηγός του Φ/Γ οχήματος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω φορτηγό όχημα και το επικαθήμενο.

Επίσης,

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 39 και 52 ετών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν διαβατήρια τα οποία στερούνταν θεώρησης εισόδου σε έδαφος Shengen, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Θέλετε να μας στηρίξετε;

Μια δωρεά από εσάς μας είναι πολύτιμη. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο της paypal για ασφάλεια: