paramythianews

Nέα από δήμο Σουλίου – Θεσπρωτία – Ήπειρο

Εφημερίδα “Πολιτική”

Η εφημερίδα Πολιτική είναι μια εφημερίδα που θέλει να δώσει στην πολιτική και τους πολιτικούς μια διαφορετική αξία από την γενικότερη απαξίωση που βιώνουν τα τελευταία χρόνια.

Έτσι μέσα από τις σελίδες της θα δοκιμαστούν οι απόψεις και οι θέσεις των πολιτικών και της πολιτικής που προτείνουν. Θα είναι ένα βήμα που θα βοηθήσει τους πολίτες να κρίνουν με πιο σωστά κριτήρια τους πολιτικούς και τις πολιτικές.

Μέσα από τις σελίδες θα θίγουμε, πάντα με αγάπη προς τον τρόπο, τα κακώς κείμενα με έναν και μοναδικό στόχο: Να διορθωθούν για το καλό της κοινωνίας, γιατί το καλό της κοινωνίας θα βοηθήσει τον καθένα μας ξεχωριστά να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Η κεντρική θέση της εφημερίδας δεν επηρεάζει καθόλου την αρθρογραφία των αρθρογράφων, ο πλουραλισμός είναι η δύναμη της δημοκρατίας και αυτήν υπηρετούμε.

Στην κεντρική πολιτική η θέση μας είναι να δίνουμε την δική μας αλήθεια προσεγγίζοντας με τιμιότητα τα θέματα και τοποθετώντας τα πράγματα σε μια ρεαλιστική βάση.

Σε μια εποχή που το 90% της ενημέρωσης είναι μονόπλευρο θα επιδιώξουμε να διαφοροποιηθούμε. Πάντα όμως θα έχουμε και την αρθρογραφία όλων των πλευρών.

Μέσα από την πολιτική σάτιρα θα προσπαθούμε να κάνουμε μια διαφορετική ανάγνωση της επικαιρότητας και των πολιτικών, κυρίως της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Γιατί να επιλέξει κάποιος την εφημερίδα «Πολιτική» για να εκφράσει την άποψη του όταν υπάρχουν τα ηλεκτρονικά μέσα;

Γιατί ένα άρθρο σε ένα ηλεκτρονικό μέσο έχει μικρή διάρκεια ζωής καθώς επικαλύπτεται από τις αναρτήσεις της επικαιρότητας.

Γιατί ένα άρθρο σε έντυπη μορφή δίνει διαφορετικό κύρος στον αρθρογράφο.

Γιατί το άρθρο θα φτάσει στον πολίτη χωρίς ο ίδιος να το επιδιώξει καθώς η εφημερίδα διανέμεται δωρεάν σε 3000 αντίτυπα μόνο στον νομό Θεσπρωτίας. Δηλαδή δεν θα πάει ο πολίτης στην πηγή του άρθρου αλλά το άρθρο θα πάει στον πολίτη.

Γιατί τα άρθρα θα αναδημοσιεύονται στις ηλεκτρονικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες periodikostep.gr και paramythianews.gr και θα κοινοποιούνται στο facebook στο προσωπικό προφίλ του εκδότη και στις σελίδες Periodiko Step, periodikostep.gr, paramythianews και στην ομάδα Ηπειρώτικα Χαμπέρια.

Αυτό σημαίνει ότι το άρθρο θα έχει την απόλυτη προβολή.

Και φυσικά…. Η διανομή έχει εξασφαλισμένη ποιότητα και επιτυχία καθώς θα γίνεται στα πρότυπα του περιοδικού Step.

Η εφημερίδα θα είναι παντού!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ